Lejrskole på Læsø

Læsø er som skabt til en lejrskole af mange forskellige årsager:

  1. Først og fremmest er der rigtigt meget at tage sig til med både helt unik natur og en spændende kulturarv med salt og tangtage, der er på vej til at blive UNESCO Verdensarv
  2. Det er også et meget trygt sted, hvor alle hjælper hinanden, og gæstfriheden er stor – også overfor nysgerrige skolebørn…
  3. Læsø er også nem at komme rundt på – på cykel er øen jo en perle; flad som en pandekage, tryg cykelsti på tværs af hele øen, og masser af småveje uden nævneværdig trafik. Og husk: cyklen er med i prisen!
 
Herunder har vi samlet en masse information og gode grunde til, at I skal vælge Læsø. 

Læsø Camping & Hytteby som base

Læsø Camping og Hytteby er det perfekte sted at være på lejrskole. Her er en håndfuld grunde til at vælge os som vært for jeres lejrskole:

  1. Her har I alletiders udgangspunkt for både kortere og længere ture
  2. Vi ligger tæt på Læsøfærgen
  3. Vi henter jeres bagage ved færgen
  4. I bor i hyggelige 4-6 personers hytter, komplet med alt køkken-udstyr – de fleste hytter har eget bad og toilet
  5. Vi har 27 hytter og huser nemt grupper og klasser på op til 100 personer.

Faciliteter

Bilv indkvarteret i 4-6 personers hytter, komplet med service, kogegrej, køleskab, kogeplader, kaffemaskine, dyner, puder, koldt og varmt vand, sengelinned skal medbringes.

På pladsen:
Fælleslokaler, bålhytte, bålplads, fælleskøkken, legeplads, kiosk, cykeludlejning og naturligvis gratis WiFi.

 

Gratis tog og færge!

Gratis transport helt til Læsø for lejrskoler med DSB Skolerejser… HUSK: Der er frirejse for skoler lige til I står på Læsø – ansøg gennem DSB Skolerejser mindst 10 uger før afrejsedagen.

Gratis bus på Læsø!

Rute 840 kører fra Vesterø ved færgelejet via Byrum og til Østerby, og den er ganske gratis. Er I mere end 20, så kontakt frp@ditobus.dk

Nem indkøb og transport

Indkøb kan ske flere steder på øen; fx i Vesterø, som er i cykel-eller gå-afstand, er der Dagli’- Brugsen og en fiskehandler. Det er fint muligt at forud-bestille varer fra Dagli’Brugsen og få leveret dem på pladsen.

Det praktiske

Vi har mange års erfaring med lejrskoler – både fra folkeskoler, friskoler, efterskoler og andre grupper. Vi står gerne til rådighed med hjælp omkring alt det praktiske. Helt konkret henter vi gerne bagagen ved færgen og leverer det også ved færgen ved afrejsen.  Husk at medbringe egen cykelhjelm. Ring og hør mere:

lejrskole på læsø

Med og uden mad...

Priserne for lejrskoleophold på Læsø Camping og Hytteby og bemærk: prisen er inklusiv en cykel pr. person: Dog min. 15 personer

Overnatning i hytter:
225,- kr. pr. person og pr. overnatning, dog ekskl. linned.

Overnatning i hytter PLUS forplejning:
I samarbejde med et af vores lokale spisesteder leveres en stor morgenmad (og herfra kan smøres madpakker) og derudover serveres aftensmad.

Pris inkl. forplejning: 325,- kr. pr. person

Kontakt os

 

Læsø Camping & Hytteby

Agersigen 18a

9940 Læsø

Telefon +45 61619940

da_DK